Skip to content

Verenigingsnieuws: stokjes doorgegeven

Stokjes doorgegeven: binnen het bestuur en binnen de Vaksectie Agro Bedrijfskunde. De nieuwe namen zijn Bob Seeman, Anja van Hout en Jaap Gielen.

Opvolging binnen het bestuur

In de Algemene Ledenvergadering van de VLB van 11 oktober jl is besloten om Bob Seemann, algemeen directeur van Countus, te benoemen tot vicevoorzitter van het bestuur. Hij neemt daarmee het stokje over van Marius Wijers (Accon avm) die deze functie sinds november 2014 heeft vervuld. Als vicevoorzitter zal Bob Seemann binnen het bestuur optrekken met de voorzitter, Fou Khan Tsang (Alfa).
bob-seemann

 

Opvolging binnen de Vaksectie Agro Bedrijfskunde

De Vaksectie Agro Bedrijfskunde heeft een nieuwe secretaris en krijgt op 1 februari a.s. een nieuwe voorzitter.

 

Opvolging secretaris

Anja van Hout is op 1 december jl. de opdracht gegund van secretaris van de Vaksectie Agro Bedrijfskunde. Zij volgt Gerrianne Jansen op. Gerrianne heeft  twee jaar de secretarisrol vervuld.

Anja van Hout heeft een Hbo-opleiding Journalistiek voltooid en is dertien jaar werkzaam geweest bij Wolters Kluwer. De laatste jaren in de functie van fondscoördinator. Als zelfstandig ondernemer heeft zij naast de VLB o.m. Accountancy Vanmorgen als opdrachtgever. Anja zal gaan samenwerken met de nieuw benoemde voorzitter van de Vaksectie Agro Bedrijfskunde.
anja-van-hout
Opvolging voorzitter

Jaap Gielen zal op 1 februari a.s. Lubbert van Dellen (Accon avm) opvolgen als voorzitter van de Vaksectie Agro Bedrijfskunde binnen de VLB. De onderhanden dossiers zullen in het voorjaar van 2017 worden overgedragen. Jaap Gielen werkt bij Countus als specialist melkveehouderij. Als voorzitter zal hij ook richting geven aan de bedrijfskundige vraagstukken aangaande alle andere agro branches.

 

01-jaap466-02