Skip to content

De Vereniging van Accountants- en Belastingadviesbureaus ‘VLB’, behartigt de fiscaal/juridische en bedrijfskundige belangen op agrarisch gebied voor haar leden ABAB, Accon avm, Alfa, Countus en Flynth

Nieuws

 • Wie beschermt de habitat voor de agrarische ondernemer?
  Het woord aan Bert van den Kerkhof aan het slot van het VLB-congres ‘Stikstofstress, dilemma’s en kansen voor de agrarische sector’. Centraal in het eerste deel van het betoog staat de positie van de agrarische ondernemer in de transitie van de landbouw.
 • VLB-reactie fiscalisten op consultatie MGA-2
  VLB Vaksectie Recht heeft gereageerd op de consultatie Maatregel Gericht Aankoop en beëindiging veehouderijen -tweede tranche (MGA-2). De reactie van de vaksectie op de regeling en de toelichting is hieronder opgenomen.
 • VLB-reactie juristen op consultatie MGA-2
  De VLB agro-juristen hebben gereageerd op de consultatie Maatregel Gerichte Aankoop en beëindiging veehouderijen tweede tranche (MGA-2) Onderstaand is de reactie op de regeling en de toelichting op de regeling opgenomen.
 • VLB-reactie bedrijfskundigen op consultatie MGA-2
  De Vaksectie Agro Bedrijfskunde heeft gereageerd op de consultatie Maatregel gerichte aankoop en beëindiging veehouderijen – tweede tranche. De reactie van de vaksectie op de regeling is hieronder.
 • VLB-reactie fiscalisten op internetconsultatie LBV
  VLB Vaksectie Recht heeft gereageerd op de consultatie Landelijke beëindigingsvergoeding veehouderijlocaties (LBV). Onderstaand is de reactie op de regeling opgenomen.

Agenda

Evenement details:

 • do
  15
  dec
  2022

  VS Agro Bedrijfskunde

  13.00-15.00