Skip to content

De Vereniging van Accountants- en Belastingadviesbureaus ‘VLB’, behartigt de fiscaal/juridische en bedrijfskundige belangen op agrarisch gebied voor haar leden ABAB, Alfa, Countus en Flynth

Nieuws

 • Heel Interessante Regeling HIR
  Robin Nijhuis en Gerard de Bruin berichten over een verruiming van wetgeving die op 1 januari 2024 ingaat en die voor veehouders die gebruik willen maken van de opkoopregelingen Lbv en Lbv+ en daarnaast een nieuwe activiteit willen opstarten, omarmd zal worden. Lees meer over de verruimde HIR.
 • UITREIKING CERTIFICATEN BBA-V CURSUS
  De deelnemers die de VLB Basiscursus Bedrijfsadvies (BBA) met goed gevolg hebben afgerond waren recent voor het laatst bijeen. De slotbijeenkomst was naast vakinhoudelijk ook feestelijk.
 • Opleiding tot specialist agrarisch recht
  Voor de agrarisch adviseur die zijn kennis in het agrarisch recht wil vergroten is de beroepsopleiding van de ‘Vereniging voor agrarisch specialisten in het notariaat’ een aanrader. Een inspanning van vier maanden waar je jarenlang profijt van hebt.
 • Prinsjesdag 2023: fiscale wijzigingen voor agro-ondernemers
  Welke fiscale wijzigingen komen eraan? Ellen Smit en Gieljan Grotenhuis informeren de agrarische ondernemer over de meest in het oog springende veranderingen.
 • VLB zoekt naar oplossingen voor eisen data zorglandbouw
  Door de invoering van de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) moeten alle zorgaanbieders (en dus ook zorgboerderijen) vanaf boekjaar 2022 hun financiële jaarverantwoording publiceren. De deadline is 1 juni van het opvolgend jaar.

Agenda

Evenement details:

 • vr
  27
  nov
  2015

  Platform Landelijke Landbouwnormen

  10.00 - 13.00Utrecht